HUST Board Meeting Agenda

Date: August 3rd 2017
Time: 7 – 9 pm.
Location: HFC

  1. Arrival – 7pm
  2. Consent Items – 7:05 pm (5 minutes)
    • Minutes of previous meeting
    • Membership Report
    • HUST 2017 Survey Questions
  3. Treasurers Report – 7:10 (10 minutes)
  4. Matters Arising From Previous Meeting – 7:20 pm (10 minutes)
  5. Discussion and Decision Items – 7:30 pm (60 minutes)
    • Update on 50/50 (RT )
    • Implementation of FED policy (CG )
    • Presentation for HUST members (RC)
    • AGM and Election (DE)
  6. HFC report – 8:30 pm (15 minutes)
    • HFC feedback – ML
  7. Any Other Business 8:45 pm (10 minutes)
  8. End of Meeting – 8.55 pm